Medicul Adina Alberts, reacție dură:  ”Medicii, elevii și profesorii să fie testați cu prioritate”

0

Medicul Adina Alberts, unul dintre medicii vocali pe rețelele de socializare a venit recent, după explozia numărului de cazuri de coronavirus, cu o declarație dură. Aceasta susține că e nevoie urgentă de o testare în masă, organizată și că e nevoie ca medicii, elevii și profesorii să fie testați cu prioritate.

„Nu mai suport ignoranța oficialităților când vine vorba de testarea rapidă. Înțeleg nevoia de monopol pentru testarea Covid 19 de tip RT-PCR, pentru că cele mai multe laboratoare au investit sume importante în aparatura performantă, și trebuie să își recupereze plasamentul financiar. Dar sunt total împotriva acestei tendințe! Trebuie să punem interesul oamenilor înaintea oricăror câștiguri financiare imediate. Și asta ACUM, RAPID!

Distribuie prietenilor

Ministrul Tătaru a declarat, surprinzător, că nu mai crede în testare și că suntem depășiți de situație pentru că perioada în care testarea în masă ar fi fost eficientă, a trecut. Este o GREȘEALĂ.

Avem nevoie de testare în masă, rapidă, eficientă, organizată. Marile colectivități trebuie să aibă prioritate și gratuitate. Cadrele medicale, elevii, profesorii reprezintă categorii cu prioritate zero. Altfel o să mai reluăm școala anul viitor, în mai!”, scrie Alberts pe Facebook.