Medicul Virgil Musta, anunț de ultimă oră: ” Nu vom trece cu bine peste această situație. E momentul în care…”

153

Medicul infecționist, Virgil Musta, a intrat în direct la Antena 3 și a încercat cumva să explice numărul-record de cazuri de coronavirus raportat astăzi.

”Este o cifra îngrijorătoare! De fapt, cifrele din ultimul timp sunt îngrijorătoare, pentru că suntem în continuare în faza ascendentă a pandemiei. Arată că este foarte probabil să ne confruntăm cu al doilea val al pandemiei, care începe la un nivel crescut al infectaților.

”Cred că e momentul în care, cu fiecare persoană cu care ne întâlnim, să fie considerată pozitivă. Și bineințeles, să evităm zonele aglomerate, activitățile unde se adună oameni, pentru că altfel nu vom trece cu bine această situație. În sensul că nu vom mai avea unde să internăm pacienții și pacienții nu vor mai beneficia de asistență medicală calificată. Vor rămâne acasă pentru că nu mai avem unde să îi cazăm, să îi tratăm și vor urma un tratament pe care și-l pot asuma la domiciliu. Spitalele deja sunt pline, Terapiile Intensive nu mai au loc și cazurile sunt tot mai multe”, a concluzionat medicul Virgil Musta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here