Meghan Markle însărcinată din nou? Detaliul care a dat-o de gol

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani ar putea devein mamă din nou, potrivit revistei mexicane Hola!. Soţia Prinţului Harry a născut pentru prima oară anul trecut în luna mai.

Prinţul Harry şi fosta actriţă au împreună un copil Archie Harrison, în vârstă de un an și jumătate. Ducii de Sussex au anunţat la începutul acestui an că se dezlipesc oficial de familia regală britanică, iar în urmă cu câteva luni, cuplul regal s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles.

Distribuie prietenilor

De ceva vreme se speculează că Meghan Markle ar fi din nou însărcinată, deoarece aceasta a solicitat Înalții Curți de Justiție din Marea Britanie să schimbe data de judecată în procesul pe care l-a intentat împotriva grupului Associated Newspapers.

Judecătorul de caz a acceptat cerinţa ducesei după ce a citit motivele care sunt confidenţiale pentru public. Judecata s-a amânat până în ianuarie 2022, deşi era programată iniţial pentru luna octombrie a acestui an. Aşa au apărut suspiciunile că soţia lui Harrz ar fi însărcinată. Meghan a fost pozată la Ziua Comemorării într-un palton negru accesorizat cu o curea în partea superioară a taliei.