Melania Trump, primele declaraţii despre infectarea cu coronavirus. Află ce tratament a primit!

58

La începutul lunii octombrie, Donald Trump, preşedintele Americii, a declarat că este infectat cu noul coronavirus.Și soția sa, Melania dar și Barron, fiul lor de 14 ani, au fost testat pozitiv.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a păstrat tăcerea până acum, când a postat pe site-ul Casei Albe un întreg eseu, în care relatează experienta sa cu noul coronavirus. La două săptămâni distanţă de la primul test pozitiv, Melania Trump susţine că acum rezultatul ei a fost negativ, la fel ca al soţului său, Donald Trump. Prima doamnă povesteşte că simptomele sale au fost uşoare.

“Am fost foarte norocosă deoarece eu am avut simptome minime, deşi m-a lovit dintr-o dată şi părea să fie precum un roller coaster de simptome în zilele de după. Am experimentat dureri corporale, tuse şi dureri de cap şi m-am simţit extrem de obosită de cele mai multe ori. Am ales să merg pe un tratament simplu, optând mai mult pentru vitamine şi mâncare sănătoasă. Am avut parte de un sprijin important şi întotdeauna vom fi recunoscători pentru îngrijirea medicală şi discreţia profesională pe care am primit-o de la Dr. Conley şi echipa sa”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here