Mesaj emoționant al soției medicului erou. Află ce spun doctorii din Belgia!

Surse medicale din România susțin că specialiștii de la spitalul din Belgia sunt optimiști în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a medicului Cătălin Denciu. Totodată, sursele confirmă că specialiștii belgieni îi acordă șanse deoarece este tânăr, dar se tem de apariția unor infectii nosocomiale.

Se pare că cele mai afectate zone ale organismului sunt antebrațele, unde combinezonul ars a fost mai strâns pe corp. Sursele mai spun că pacientul nu are arsuri pe căile aeriene și că tomografia pulmonara a ieșit bine.

Distribuie prietenilor

Alina Denciu, soția mediculuin erou a povestit conversația telefonică pe care a avut-o cu soțul său imediat după incident. El i-a spus că este bine și că era marcat de ceea ce văzuse în secția incendiată.

”Era încrezător că va fi bine. Nu am discutat despre ce s-a întâmplat. El atât spunea.. eu sunt bine, ceilalți ardeau. Era siderat de ce se întâmplase și de ceea ce văzuse acolo. Nu pot să spun că era calm, era într-o stare de agitație, de oroare de ceea ce văzuse. Eu zic că este șansa lui, asta am discutat cu toți colegi de la specialitatea de plastică și cu ceilalții, trebuia musai să i se acorde șansa maximală.

E suficient că i-au acordat minima șansa de a supraviețui într-un spital românesc făcându-și treaba, măcar șansa de a se recupera să o aibă. Era un om care își făcea treaba, nu stătea să comenteze, era corect și spera la corectitudinea și din partea celorlați. Nu cred că eu ar trebui să-l caracterizez eu… când faci un asemenea gest cuvintele sunt de prisos. Cred că ar trebui întrebați pacienții pe care i-a tratat și care îmi trimit mesaje după mesaje de încurajare. Nu știu, sper să fie bine.”, a povestit Alina Denciu într-o emisune televizată.