Mesajul disperat al prietenei tânărului mort la Bogați: „La mine nu te-ai gandit cand ai plecat spre moarte?”

DISTRIBUIȚI
mort bogatii

Zeci de mesaje au curs pe pagina de Facebook a tânărului care a murit în această dimineață în accident. Răzvan Stanciu era pasionat de mașini, iar în urmă cu puțin timp își cumpărase mașina în care și-a pierdut viața. Atât prietenii lui , cât și persoane care nu îl cunoșteau au postat pe pagina de Facebook a tânărului mesaje de condoleanțe. Mai mult decât atât, prietena sa a lăsat un mesaj prin care îl plânge pe Răzvan și îi reproșează că a lăsat-o în urmă. „De cate ori ti-am spus?! Sa ai grija,sa ai grija cu viteza…la mine nu te-ai gandit cand ai plecat spre moarte? La ce lasi in urma…ce facem fara tine acum? Ti-am si zis ca daca mori tu,mor si eu. Uite cat de fericiti eram vineri..azi e intuneric in sufletul meu”

mort bogati6

Dumnezeu sa te ierte . Aveai tot viitorul înainte dar totul s-a spulberat . Tu mi-ai spus cat te-ai chinuit sa îți cumperi masina si cat de mult îți place . Ai grija de tine acolo sus.

 

Nu te cunosc,dar sincer m a cutremurat aceasta veste,chiar imi pare rau….Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa le ofere celor apropiati putere …OF..

Nașulee… Unde o să mai văd eu zâmbetul ăsta minunat? Cine o să-mi mai zică mie „finica mea frumoasă”? Cu cine o să mă mai bat eu pe pistolul ăla de jucărie?… Mi-ai luat jumătate de suflet acolo cu tine… Erai un om minunat și așa o să te văd toată viața… O să mi te amintesc cu zâmbetul pe buze, fericit, și cu glumele alea bune ale tale. Cine mă mai ceartă pe mine când mă cert cu Den? Unde ești tălică acum, nașule? Ce ne facem fără tine? Nu pot să cred… Vino înapoi acasă, nașule… Nu o să te învinuiesc. Pentru că tu nu ai făcut decât ceea ce ți-a plăcut mai mult… Dar uite… Uite câți oameni sunt în urma ta cu lacrimile pe obraji… Te rog să ai grijă și de Denis de acolo de unde ești. Să se facă repede bine și să vină acasă…
Condoleanțe mamei tale… Dă-i putere de acolo de Sus. Dă-ne tuturor… Dumnezeu să te odihnească în pace. O să te iubim veșnic.

De ce tu ? Cine mă mai face pe mine să râd ? Cine mai spune că mă bate dacă mă mai vede tristă? Zi-mi tu cine Nici acum nu îmi vine să cred . Erai un băiat minunat şi aveai tot viitorul înainte Mereu vei rămâne în sufletul meu Adio , prieten drag ! Nu te voi uita niciodată!”mort bogati3mort bogati4

mort bogati2