Mesajul primarului Cornel Ionică la deschiderea noului an școlar

26

Iată-ne astăzi, plini de încredere şi de emoţie, gata să luăm startul pentru un nou început, să facem faţă noilor provocări în drumul spre desăvârşirea formării copiilor şi tinerilor noştri ca oameni de bază ai societăţii.

Prin mesajul meu vreau să vă asigur că investiţia în educaţie rămâne şi în continuare o preocupare permanentă a mea ca primar al municipiului Piteşti, a echipei cu care lucrez, precum şi a Consiliului Local. În acest sens, vom întreprinde toate demersurile necesare pentru ca actul educaţional să se desfăşoare conform standardelor actuale.

Dumneavoastră, stimaţi profesori-formatori ai tinerii generaţii, vă doresc putere de muncă, înţelepciune şi răbdare şi vă asigur de întreaga mea consideraţie.

Vouă, copiilor şi tinerilor, vă revine sarcina şi obligaţia de a urma sfaturile dascălilor şi părinţilor voştri, de a acumula cât mai multe cunoştinţe, de a vă pregăti pentru viaţă, preluând de la noi ştafeta responsabilităţilor.

Asigurându-vă de sprijinul meu în tot ceea ce întreprindeţi în actul aducativ, vă urez tuturor sănătate, succes în noul an şcolar şi cât mai multe reuşite în plan profesional şi personal.

Constantin Cornel Ionică, Primarul Municipiului Piteşti