Meteo. Află cum va fi vremea în următoarele zile!

8

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea se va răci, devenind de-a dreptul geroasă în aproape toată țara.
Joi, vremea se va răci și va fi ger, dimineaţa, îndeosebi în nord şi centru, iar noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade, iar cele minime între -19 și -9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -27 de grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, până la -6 grade. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va mai ninge slab, îndeosebi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane. În zonele joase se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, dimineaţa, îndeosebi în regiunile intracarpatice, iar noaptea şi în rest.
Vineri, în Argeş vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, geroasă dimineaţa. Cerul va fi temporar noros ziua și acoperit noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă de -9…-7 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.