Meteo! Află cum va fi vremea în următoarele zile!

După furtunile de la sfârșit de săptămână, vremea se va încălzi în următoarele trei zile în toată țara, urmând ca joi temperaturile să atingă din nou 30 de grade Celsius în câteva regiuni.

Marți, vremea va fi răcoroasă, pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări în nordul şi centrul ţării, precum şi la munte, unde doar izolat va ploua slab. În restul ţării, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17…18 grade în depresiuni, până la 26…27 de grade în sud-vestul Olteniei

Miercuri vom avea o zi frumoasă, cu soare şi un vânt mai intens pe crestele montane. În estul ţării apar ceva înnorări şi o să plouă slab, mai ales după lăsarea nopţii. Va fi răcoare dimineaţa, iar la amiază vom avea de la 16 la 29 de grade, în sudul ţării, la Drobeta Turnu Severin. Vreme de plaja la mare, in continuare si 24 de grade la Constanta si 22 de grade apa marii.

Joi se anunţă o zi foarte plăcută, cu soare şi un pic de vânt. Se încălzeşte şi la amiază temperatura atinge pragul de 30 de grade, la Drobeta Turnu Severin, Galati si Calarasi. In zona Dobrogei, maximele sunt ridicate, 29 de grade la Tulcea si 27 la Constanta.