„Mi-a dat un pumn în spate, nu mai puteam să suflu”. Învățătoare acuzată că a bătut cu bestialitate un copil de 7 ani!

O învăţătoare este acuzată că l-a jignit şi l-a bătut pe unul dintre elevii săi chiar în sala de curs. Femeia neagă faptele, cu toate că băiatul de doar şapte ani a avut nevoie îngrijiri medicale. „Mi-a dat un pumn în spate, nu mai puteam să suflu”, este mărturia cutremurătoare a copilului de şapte ani, elev în clasa pregătitoare la şcoala gimnazială Bogdan Vodă din Câmpulung Moldovenesc.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SINUCIDEREA ANTONIEI-ANCHETATĂ DE PROCURORI LA LICEUL LA CARE ÎNVĂȚA!

Mama copilului povestește și ea revoltată cum micuțul a avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentul terifiant și este hotărâtă să facă dreptate deși cadrul didactic susține că nu este nimic adevărat din acuzațiile care i se aduc. Atât la nivelul școlii, cât și inspectoratului școlar și poliției au fost deschise anchete pentru a stabili cu exactitate dacă incidentul este real sau nu.

Discuție elev -director:

Elev: M-a strâns aici tare şi mi s-a înroşit. Şi aici.

Directoare: Şi unde erai?

Elev: În clasă. M-a făcut prost. Ea a spus că nu a înjurat pe nimeni, eu i-am spus că m-a înjurat pe mine şi de atunci a început bătălia.

Mama copilului este revoltată

„Pe la începutul şcolii s-au făcut anumite presiuni de doamna învăţătoare, cum că n-ar exista o conexiune între copilul meu şi dumneaei şi tot îmi dădea de înţeles că poate în altă parte i-ar fi mai bine. Îl făcea prost, îi tot spunea că ar fi bine să meargă la altă şcoală. Îi spunea de şcoală specială, copilul neştiind termenul de “specială”.

S-a plâns copilul că a fost trântit de calorifer, fiind scaunul, băncuţa lui, lângă geam, lângă calorifer. Mi-a spus că o acuz de ceva foarte grav. Eu când i-am spus că al meu copil nu minte şi ceva a fost, dumneaei atunci a spus că: “Da, recunosc. S-a sunat de oră, copilul n-a auzit, l-am luat de glugă având un hanorac şi l-am dus în bancă. Atât a fost. Copilul a povestit însă că: “Mi-a dat un pumn în spate, nu mai puteam să suflu.”, a povestit mama copilului agresat.

În acest caz, şi poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă verificările.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.