prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Mie îmi “miroase” că primarul de la Mioveni mituia doctorul pentru a veni să lucrez!” Consilierul primăriței Lasconi – reacție după reținerea edilului Georgescu!

„La cum știu eu realitatea din sistemul public de sănătate mie îmi “miroase” că primarul de la Mioveni mituia doctorul pentru a veni sa lucreze în spitalul din subordinea lui” este reacția lui Andrei Aron, consilierul pe probleme medicale al primăriței USR Elena Lasconi și fost director al Spitalului Câmpulung după reținerea edilului Ion Georgescu. Acesta a explicat printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că, în momentul de față, atât la nivel județean, cât și național, există o criză acută de medici, motiv pentru care orice cadru medical ar fi angajat necondiționat într-un spital.

„Angajarea unui medic în orașele mici este eveniment sărbătorit cu pâine și sare!”

„La cum știu eu realitatea din sistemul public de sănătate mie îmi “miroase” că primarul de la Mioveni mituia doctorul pentru a veni sa lucreze în spitalul din subordinea lui. Vă și explic de ce, în momentul ăsta exista o acuta lipsa de medici în spitale. Mie îmi e aproape imposibil să cred că cineva, normal la cap și care cunoaște ca indiferent de specialitatea pe care o ai te angajează orice spital din tara asta…ar da mită pentru asta. Angajarea unui medic în orașele mici este eveniment sărbătorit cu pâine și sare. Nu cred ca exista autoritate (sau cel puțin nu vreau sa cred) care are la ușă un doctor și nu face tot ce ii stă în putere să îl angajeze pentru spitalul din subordine. Bineînțeles raportat la nivelul și potențialul autorității respective.

CITEȘTE ȘI: AVOCATUL PRIMARULUI GEORGESCU: „ORICINE SE POATE DUCE SĂ FORMULEZE UN DENUNȚ ÎMPOTRIVA CUIVA!”

Dacă greșesc și medicul respectiv era dispus să dea 30.000 de euro să se angajeze într-un spital de stat îl rog să mă contacteze pentru ca la Spitalul Municipal Campulung se angajează pe GRATIS (are același salariu dar nu are “prima de instalare” ). Urmează să aflăm unde este adevărul, eu unul sunt foarte curios. Pentru că sunt convins ca sistemul de sănătate și sistemul în general nu a reușit să-mi arate tot ce e de arătat” este postarea lui Andrei Aron.

De precizat este faptul că, în momentul de față, spitalele se confruntă cu un deficit imens de personal medical, motiv pentru care, pe de o parte, se explică și reacția consilierului primăriței de la Câmpulung.  Managerii de spitale fac eforturi imense pentru a aduce medici de calitate, iar primarul Georgescu a fost permanent preocupat pentru a întări echipa medicală de la Spitalul Mioveni, rezultatul fiind chiar angajarea a zeci de medici în ultima perioadă la unitatea spitalicească de lângă Pitești.

postare andrei aron

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs