prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț: Exemple de bune practici. Se poate și la Pitești!

Fondurile europene nerambursabile reprezintă o oportunitate extraordinară pentru orice administrație publică responsabilă. Sunt trenuri pe care nu ai voie să le pierzi, mai ales că vorbim despre șansa de a accesa bani pentru proiecte majore pentru comunități.
Oradea continuă să fie un exemplu de bune practici. Municipalitatea tocmai a demarat licitaţia pentru realizarea unui parc fotovoltaic și a unor sisteme fotovoltaice pentru clădiri publice. Valoarea investiției este de 14,1 milioane de euro. Parcul fotovoltaic va asigura nu doar necesitățile energetice ale orașului, ci va livra și energie în sistemul național.
Astfel de investiții îmi doresc și pentru Pitești. Am notificat municipalitatea cu privire la aceste oportunități și mi s-a spus că sunt proiecte SF. Ei bine, nu sunt. Multe orașe, dar și comune din România, deja au accesat fonduri europene și s-au apucat de lucru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs