Mihai Coteț: „Piteștiul se poate dezvolta doar cu PNL”

„Piteștiul se poate dezvolta doar cu PNL” a spus Mihai Coteț, vicepreședinte PNL Pitești. Liberalul susține că singura metodă prin care Piteștiul să decvină un oraș european este cea prin care Sorin Apostoliceanu să devină primarul municipiului reședință de județ.

„Pitestiul se poate dezvolta doar cu PNL, după rețeta pe care o avem deja de la primarii noștri liberali către care toată țara se uită cu admirație! Despre Pitești nu trebuie să se mai vorbească doar în contextul scandalurilor de corupție ale PSD!

PNL propune o administrație modernă, cu oameni tineri și soluții moderne! O parte a echipei este astăzi aici. Suntem cei care ne-am înscris în competiția internă și cei care am ales să rămânem uniți pentru scopul comun: eliberarea Piteștiului de administrația toxică a PSD!

Alături de Sorin Apostoliceanu, omul care a fost în interiorul administrației, singurul care a lucrat pentru cetățeni, vom transforma orașul în unul în care ne place să trăim, într-un oraș fără mizerie, fără probleme în trafic, cu asistență medicală de calitate, cu școli și grădinițe pregătite să ne educe copiii! Piteștiul va redeveni ACASĂ pentru piteșteni, în adevăratul sens al cuvântului, așa cum îmi place să spun! Trebuie să le oferim piteștenilor tot ce au nevoie, la ei acasă!

Distribuie prietenilor

Candidatul PNL are toate atuurile victoriei: este tânăr, dar cu experiențăa, a confirmat la nivel local, este onest și pregătit să performeze

Împreună, cei pe care îi vedeți aici și cei care vor profesionaliza primăria alături de noi, vom reuși! Sorin Apostoliceanu este profesionistul în administrație, Ana Stan este expertul nostru în legislație și științe juridice, Tiberiu Irimia este vocea autorizată în domeniul atât de important al sănătății, iar eu vin cu experiența în mediul de business, expertiza în management și dorința imensă de a fi și Piteștiul alături de orașele care investesc masiv în dezvoltarea lor, care atrag fonduri și care astăzi sunt departe! La Oradea, din 3 lei cheltuiți, 2 sunt din fonduri europene! La Pitești, din 3 lei cheltuiți, 2 sunt sifonați prin contracte păguboase pentru oamenii care plătesc taxe și impozite aici!

Haideți să schimbăm regula din ultimii 30 de ani! Se poate! Depinde de noi!

” a spus Mihai Coteț.