Mihai Coteț și-a anunțat echipa pentru Primăria Pitești! Sorin Apostoliceanu propus viceprimar!

Mihai Coteț și-a anunțat echipa pentru Primăria Pitești! Sorin Apostoliceanu propus viceprimar!
Consilierul local Mihai Coteț, candidatul PNL pentru fotoliul de primar la primăria Pitești și-a anunțat recent echipa. Acesta a declarat că Sorin Apostoliceanu este viitorul viceprimar, având în vedere expertiza sa și experiența în administrația locală.
„ECHIPA MEA pentru PRIMĂRIA PITEȘTI! Sorin Apostoliceanu, economist, viitorul meu viceprimar. 
Sorin Apostoliceanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost viceprimar al Piteștiului și singurul reprezentant al administrației locale piteștene care a încercat să deschidă primăria către cetățeni.
Patru ani mi-a fost coleg în Consiliul Local și a demonstrat că este un adevărat om de echipă. A votat proiectele liberale cu care ne-am angajat în fața cetățenilor și a luptat cot la cot împotriva lipsei de transparență, împotriva contractelor secretizate, împotriva lucrărilor supraevaluate, împotriva intenției administrației PSD de a distruge Pădurea Trivale, împotriva tărăgănării lucrurilor în privința construirii unui spital nou sau a realizării unui parc industrial.
Expertiza sa și experiența în administrația locală ne-au fost de un real folos în a depune și a promova proiecte pentru cetățeni, unele dintre ele respinse de primarul Gentea și majoritatea sa din rea-credință.
Pentru mine, oamenii se verifică la drum lung, iar Sorin a demonstrat că este un om de caracter, un om pe care nu-l poți cumpăra la bucată, un om care a rămas loial cetățenilor care l-au ales.
Am nevoie de ECHIPA MEA în Consiliul Local pentru a putea să-mi onorez angajamentele pe care mi le-am luat. PSD va face ceea ce face de 34 de ani: ține frâna de mână trasă dezoltării Piteștiului. Gentea a demonstrat că are un dispreț total față de cetățeni chiar și în ședințele publice de Consiliu Local, dispreț de care s-au contaminat și colegii lui consilieri, aleși pe listă sau tocmiți pe parcurs. Eu nu mă consider omul providențial, care se pricepe de la fotbal la urbanism, dar eșuează în toate, ca actualul primar, și știu că lucrurile bune se fac doar în echipă!”, este mesajul transmis de Mihai Coteț, candidatul PNL la fotoliul de primar al municipiului Pitești.
Comandat de PNL Argeș, Publicat de SC Euro Media Trend SRL, Cod mandatar MFC21240015
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.