Mihai Coteț și TNL Pitești – campanie pentru președintele Klaus Iohannis! Galerie foto

DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele PNL Pitești, Mihai Coteț, și tinerii liberali piteșteni au demarat campania electorală pentru președintele Klaus Iohannis. Candidatul intern pentru Primăria Pitești și TNL Pitești au organizat o acțiune de informare, seara trecută, în Centrul Piteștiului.

Aproximativ 20 de liberali au dus mai departe mesajul lui Klaus Iohannis printre piteștenii prezenți la acea oră în zona zero a muncipiului reședință de județ. Mihai Coteț și cu tinerii liberali au mers în prima fază printre comercianții care participă la Toamna Piteșteană, iar ulterior au continuat pe traseul Biserica Sf. Gheorghe – Primăria Pitești și retur.

Mai mult, piteștenii prezenți au primit mesajul cum nu se putea mai bine: majoritatea locuitorilor vor vota cu Klaus Iohanis!

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, când vicepreședintele PNL Pitești, Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu, împreună cu conducerea organizației municipale și membrii acesteia se vor afla în toate cartierele din oraș.