prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț: „Vreau să nu vă pierdeți speranța că se poate și la Pitești!”

Președintele PNL Pitești, consilierul local Mihai Coteț, l-a felicitat public pe Isac Ilariu, fondatorul Simfoniei Lalelelor, care a primit distincția de cetățean de onoare al municipiului. Într-un cadru festiv, prilejuit de aniversarea a 635 ani de la atestarea documentară a orașului, Mihai Coteț a ținut să precizeze cât de important este Piteștiul pentru el și că își dorește tot ce este mai bine pentru municipiu.

„Piteștiul este casa mea! Aici am crescut, aici mi-am întemeiat o familie și tot aici mi-am construit o afacere!”

„Piteștiul este casa mea! Eu aici m-am născut, aici am copilărit, aici am crescut, aici mi-am întemeiat o familie și tot aici mi-am construit o afacere. Pentru mine, Piteștiul înseamnă acasă. Și nu pot să îmi doresc pentru acasă decât tot binele din lume. Tot binele din lume pentru comunitatea din care facem parte. De Ziua Piteștiului, ziua piteștenilor, ziua noastră, vreau să văd doar partea frumoasă.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. DISPARE „LALEAUA GALBENĂ” DIN PIAȚA VASILE MILEA! CU CE VA FI ÎNLOCUITĂ?

Sper ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să reușim să punem orașul nostru pe lista orașelor administrate cu performanță, cu viziune. Îmi doresc să avem cât mai mulți cetățeni ca domnul Isac Ilariu, oameni cu atitudine, oameni pasionați, cetățeni implicați în comunitatea lor. Felicitări, domnule Isac Ilariu pentru distincția primită astăzi. Dați-mi voie să felicit și asociațiile de proprietari care, astăzi, vor fi premiate pentru cele mai frumoase asociații. Astfel de piteșteni, ne onorează pe toți! La mulți ani, Pitești! La mulți ani, dragi piteșteni! Vreau să nu vă pierdeți speranța că se poate și la Pitești!” a susținut Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs