Miley Cyrus, topless de Crăciun

DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa Miley Cyrus (21 de ani) şi-a expus sânii într-o felicitare specială de sărbători dedicată unei campanii prin care se contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii, lansată recent. Acesta poate să fie văzută, în stilul caracteristic, scoţând limba, imaginea fiind postată pe contul ei de Twitter, scrie „femalefirst.co.uk“.

Artista a postat pe contul personal de Twitter o poză în care îşi ridică hainele şi îşi arată sânii, care sunt acoperiţi de inimioare roşii prin care le urează fanilor „Crăciun fericit“. Totodată, ea a apelat la diverse artificii pentru a integra imaginea în spiritul sărbătorilor, folosind coroniţe de brad, o căciulă asemănătoare celei purtate de Moş Crăciun sau şosete roşii, scrie adevărul.ro.

„Crăciun fericit, mulţumesc New York pentru că este printre puţine state care se alătură campaniei @freethenipple. Nu este vorba despre prezentarea sânilor, ci despre egalitate“, a scris ea pe Twitter.

Artista a dorit ca prin acest exemplu să vină în sprijinul unei campanii care contestă legile de cenzură din SUA, prin care violenţa este supusă unei cenzuri limitate spre deosebire de expunerea anumitor părţi ale corpului uman.

„Ea a şocat şi ne-a şocat pe toţi în 2013 şi a făcut-o în termenii ei. Trăiască noua regină pop!“, au declarat reprezentanţii MTV, care au desemnat-o artista anului 2013.