Ministreasa Olguța s-a supărat pe Dana Grecu

17
olguta grecu

Piteșteanca Dana Grecu s-a făcut cunoscută în timp pentru imparțialitatea de care dă dovadă în emisiunile pe care le moderează. Dacă unii politicieni au capacitatea de a înțeșlege că sunt și ziariști cu coloană vertebrală, alții, mai provinciali, ca să nu spunem altfel, sunt extreme de sensibili dacă nu sunt lăudați. După dialogul spumos al Danei Grecu cu Traian Băsescu, aceasta a luat-o la rând pe Olguța Vasilescu. Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, ministrul Muncii a avut un schimb aprins de replici cu prezentatoarea Dana Grecu. Potrivit Aktual24, totul a început în momentul în care, Alina Ghorghiu anunța că partidul său a inițiat discuții pentru formarea unei noi majorități parlamentare. În urma acestei afirmații, ministru Muncii, Olguța Vasilescu a avut un zâmbet ironic, lucru sesuzat imediat de Dana Grecu.
„Observ ca doamna Vasilescu are un zambet ironic”, a spus Dana Grecu în timp ce Alina Gorghiu (PNL) anunța că partidul său a inițiat discuții pentru formarea unei noi majorități parlamentare.
„Am ce zambet vreau”, a replicat foarte iritată Olguța Vasilescu.
„Doar fac o observație”, a răspuns Dana Grecu.
„Nu cred că-i cazul să-mi faceți mie observație”, a spus Olguța Vasilescu.Am dori să mai adăugăm că pentru Olguța de la Craiova, jocul de cuvinte nu-I punctual ei forte. I s-o fi părut că Dana Grecu, piteșteanca noiastră o fi vorbit în engleză și știm cu toții cum a ” beregățit” olteanca limba lui Shakespeare.