DISTRIBUIȚI
liviu pop min ed

Ministrul Educației, Liviu Pop, continuă seria gafelor în declarațiile pe care le face. Prezent luni la deschiderea anului universitar de la Iaşi, Pop a vorbit despre sistemul educaționat din România și a spus că „fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent”.

Ministrul Educației, Liviu Pop, a spus, la Iași, că visul său este ca fiecare copil din România să aibă parte de educație de calitate „Numai aşa vom putea scoate o parte din ţară din sărăcie şi ne vom găsi, în sfârşit, echilibrul ca societate”, a spus Liviu Pop.

Ministrul a continuat și a spus că se simte dator, alături de echipa sa din Ministerul Educației, de o reformă în sistem. „Fiecare copil trebuie şi merită să aibă acces direct la şcoală, educaţie, studii, fiecare copil merită un viitor, un viitor mai bun decât cel prezent”, a spus Pop.

Gafele lui Liviu Pop

Liviu Pop s-a făcut remarcat de-a lungul timpului cu o serie de gafe. Recent, invitat la o emisiune radio, ministrul a cerut scuze „anticipat” pentru greșelile pe care„le-a făcut”.

În 2016, Liviu Pop a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și a anunțat pe Facebook faptul că s-a operat la…„genunche”. Totodată, într-un comunicat transmis pe site-ul Ministerului Educației, în cazul unei posibile fraude la examenul de Bacalaureat, ministrul a informat că a trimis corpul de control în „județul Târgoviște”, în loc de județul Dâmbovița.

De asemenea, la începutul noului an școlar, Pop a ținut un discurs în care cuvântul „copiii” a fost folosit cu doar doi „i”, dând vina pe cel care i-ar fi transcris greșit discursul.

„E o greşeală pe care mi-o asum. Forma discursului meu este pusă pe blog. Un funcţionar din minister a greşit la transcriere, corectând anumite lucruri. E o greşeală pe care mi-o asum în numele funcţionarului din minister”, a declarat ministrul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here