Ministrul “Genunche”, gafă de proporţii! Bombă sexy, numită inspector şcolar la ISJ Arad. Iubitul ei e fratele prefectului

DISTRIBUIȚI
liviu pop min ed

O bombă sexy va conduce Inspectoratul Şcolar din Arad. Violeta Varga, o tânără care se remarcă mai mult prin dimensiunea bustului şi a buzelor, dar şi prin ţinutele care pot fi întâlnite mai degrabă în cluburi, se va ocupa din acest an de educaţia elevilor arădeni, informează specialarad.ro. Potrivit presei locale, sexy-inspectoare este într-o relaţie amoroasă cu fratele prefectului de Arad.

Violeta Varga a bifat până în prezent doar postul de  director adjunct al Centrului Școlar de Educație Incluzivă, unde s-a ocupat de elevii cu nevoi educaționale speciale.

Potrivit fișei postului, Varga va trebui să asigure un mediu educațional pacifist în rândul elevilor, fără violență, fără droguri, să sprijine şi îndrume viaţa asociativă a elevilor (Consiliul Şcolar al Elevilor, Consiliul Judeţean al Elevilor), să coordoneze activitatea directorilor palatelor şi cluburilor copiilor, să coordoneze programe de perfecţionare pentru cadrele didactice din domeniul educaţiei sau în domeniul specific de activitate, să transmită direcţiilor de specialitate propuneri de îmbunătăţire a activităţii în teritori.

De asemenea, sexy-inspectoarea are în artibuții și stabilirea strategiei de distribuire a fondurilor materiale și financiare.

Urmărind pagina de Facebook a tinerei, se poate constata că Violetei Varga îi place să petreacă în cluburi şi distibuie cu mare zel postările şefei Anca Stoenescu, dar şi liderilor pesedişti din Arad. Mai mult, În ciuda faptului că reușitele profesionale ale Violetei sunt imposibil de detectat, oamenii pot găsi cu ușurință fotografii în care aceasta se laudă cu aspectul ei fizic, retușat cu ajutorul programelor de editare foto.