Ministrul Muncii – supriză neplăcută la Pitești!

494

Violeta Alexandru a avut o surpriză neplăcută la o vizită de lucru în județul Argeș. “Fiind în Pitești, m-am gândit să văd cum merge activitatea și la ITM Argeș. Birourile, goale”, a relatat ministrul muncii, care a publicat și o fotografie pe pagina de Facebook.

“Toți angajații sunt pe teren, mi s-a spus. Am cerut să mergem pe teren, inopinat, să vadă chiar inspectorul șef o firmă la întâmplare din lista locațiilor în care ar fi trebuit să fie echipa ITM în control. Conducerea nu avea informații concrete privind locația fiecărui inspector sau firmele pe care urma să le verifice. La statistici totul este bine, în teren se văd altfel de lucruri. De aceea, nu renunț la teren. O să revin și aici după ce primesc toate informațiile”, a mai scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Ministrul muncii a anunțat că va crește vizitele de lucru în localități, în urma celor descoperite în Argeș. “Mi-am propus să merg în teritoriu din ce în ce mai des. Refuz să mă limitez la citit rapoarte din birou. Știu că este perioada concediilor, însă aceasta nu este o scuză pentru a reduce ritmul de lucru”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here