Ministrul Sănătății face anunțul! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care vor să revină în țară de sărbători!

0

Ministrul Muncii, Nelu Tătaru, a anunțat recent condițiile pe care românii plecați în străinătate trebuie să le îndeplinească la sosirea în țară. Acesta a făcut anunțul în contextual în care se apropie sărbătorile de iarnă, iar numărul românilor plecați în străinătate care se vor întoarce în țară, va crește cu siguranță.

Distribuie prietenilor

”Românii care vin acasă de sărbători au nevoie de test COVID-19 sau intră în carantină. Situația epidemiologică din țara noastră se înrăutățește de la o zi la alta, lucru care se întâmplă și în alte state europene, motiv pentru care autoritățile române impun condiții de precauție. Următoarele săptămâni sunt cruciale pentru întreaga populație, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă, moment în care mulți români aleg să se întoarcă în țară.

În aceste condiții, numărul persoanelor infectate ar putea crește alarmant, pentru că situația epidemiologică din Uniunea Europeană nu este deloc una favorabilă, vedem exemplul Franței care a adoptat carantina totală sau al Germaniei care, momentan, a impus această măsură doar partial.”, a anunțat recent Ministrul Sănătății.