Ministrul Transporturilor după întâlnirea cu primarul Piteștiului: „Cerințele comunităților locale nu pot fi neglijate”

58

Primarul municipiului Pitești a avut în această dimineață o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Cornel Ionică a pus pe masă trei obiective foarte importante pentru piteșteni, respectiv centura de vest, noul pod peste râul Argeș și automitazea barierei de pe Lânăriei.

„Am avut o întâlnire de lucru cu o delegație a Municipiului Pitești, condusă de domnul Primar Constantin Cornel Ionică. Printre problemele ridicate de către municipalitate s-a pus accent pe 3 dintre cele mai importante: centura de Vest a Municipiului Pitești, construcția unui nou obiectiv “Pod de legătură între DN73 și Autostrada A1 și automatizare barieră CFR pe strada Lânărie din Municipiul Pitești.

La discuții au participat și directorii generali ai CNAIR SI CFR INFRASTRUCTURĂ. Am cerut celor doi directori generali să stabilească urgent soluții și termene clare pentru rezolvarea problemelor municipalitătii piteștene. Cerințele comunităților locale nu pot fi neglijate sau documentațiile uitate prin anumite birouri sau sertare”, a spus ministrul Transporturilor după întâlnire.