Ministrul Transporturilor și-a tras purtător de cuvânt din Argeș!

46

Gafele din Guvernul Dancilă nu sunt făcute doar de premierul Viorica Dancilă sau de ministrul Petre Daea! Ministrul Lucian Șova a avut nevoie de un purtător de cuvânt la Pitești din cauză că a venit total nepregătit și, din câte se pare, nu a fost atent absolut deloc la discuțiile purtate cu reprezentanții din județ.

Astfel, senatorul Șerban Valeca a fost nevoit să îi poarte cuvintele ministrului Transporturilor. Totul s-a petrecut la conferința de presă susținută astăzi de mai marii județului. Deși, normal ar fi fost că Șova sa prezinte discuțiile și concluziile, acesta a preferat să îl lase pe Valeca să facă toate prezentările. Chiar daca a fost vorba de proiecte vitale pentru județ, precum autostrada Pitești – Sibiu, drumurile naționale pline de cratere sau noile investiții, Lucian Șova a preferat să tacă.

Mai mult, la întrebările jurnaliștilor, ministrul a avut nevoie de liderul PSD Argeș sa ii șoptească despre ce drumuri este vorba și de soluțiile convenite in cadrul discuțiilor avute. Indirect, acesta a și confirmat, afirmând la un moment dat că “Șerban Valeca este cu notițele”.

Ca o comparație, fostul ministru Răzvan Cuc a venit mult mai pregătit, știa despre problemele din județ și chiar dacă nu s-au realizat toate promisiunile, a dat dovadă că nu face vizite în teritoriu fara sa se informeze.