Ministrul Viorel Ilie s-a SUCIT! Ieșire NERVOASĂ înainte de decizia coaliției de guvernare: ‘Nu am afirmat așa ceva’

10
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, senatorul Viorel Ilie, sustine o declaratie de presa, la iesirea din sala de sedinte a Comisiei Juridice a Senatului, unde a fost audiat in legatura cu dosarul DNA care il vizeaza, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, miercuri, 13 septembrie 2017. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Unul dintre miniștrii care ar putea să își piardă azi portofoliul a intrat în silentio stampa. Dacă ieri Viorel Ilie era dispus să își dea demisia, azi nu mai e dispus nici măcar să vorbească despre ea. Ministrul a avut chiar o ieșire nervoasă când a fost întrebat despre discuțiile cu șeful său de partid Călin Popescu Tăriceanu.

Dacă miercuri ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, afirma că este dispus să renunţă la mandatul de membru al Guvernului, astăzi acesta se dezice de declaraţiile făcută, fiind chiar enervat de întrebările puse de unul dintre reporterii Realitatea TV privind o posibilă demisie.

“Eu nu am afirmat aşa ceva!”, a spus Viorel Ilie, adăugând că nu va declara nimic întrucât “devagaţi” şi nu este cazul.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a declarat miercuri că este dispus să renunţe la mandatul de membru al Guvernului, precizând că ALDE va lua o decizie în această privinţă.

”Vom lua o decizie în seara aceasta când se întoarce domnul Tăriceanu”. Întrebat dacă este dispus să renunțe la mandatul de ministru, Viorel Ilie a spus: ”Desigur”.