Minor reținut pentru tentativă de tâlhărie, la Curtea de Argeș!

331

Update: Minorul in cauza a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Curtea de Arges, care si-a insusit propunerea organelor de cercetare penala si l-a prezentat pe acesta in fata instantei. Astfel, Judecatoria Curtea de Arges a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

A lăsat ușa deschisă și s-a trezit cu hoțul în casă! Când a fost surprins de proprietar, hoțul l-a îmbrâncit reușind să fugă. A fost depistat ulterior de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş. S-a constatat că infractorul era un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Băiculești. Tânărul a fost reținut de polițiști pentru tentativă de tâlhărie.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 17 mai a.c., în jurul orei 21:30, cel în cauză ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă de pe raza aceluiaşi municipiu, fiind surprins într-una dintre încăperi de către persoana vătămată, care a folosit acte de violenţă pentru a-și asigura scăparea”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De precizat că minorul a fost reținut și săptămâna trecută, fiind reținut atunci pentru furt.

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here