Minune! Poliția a aflat de existența „piețarilor” din Argeș!

133

Polițiștii argeșeni au aflat că în județ există persoane care fac transport ilegal de persoane! După cazul de la caracal, oamenii legii par „să fi scos nasul” din birouri și au ieșit pe teren pentru a depista piețarii, care de ani de zile își oferă „serviciile”.

Astfel, într-o singură zi, agenții din Pitești, Mioveni și Costești au depistat trei persoane (din zecile existente) care transportau călători fără autorizație. Potrivit buletinului de presă al IPJ Argeș:

  • În ziua de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Piteşti, în timp ce efectua transport de persoane, fără a deţine autorizaţie taxi. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 38/2003, şi au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi placuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.
  • În ziua de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au depistat un bărbat de 55 de ani, din comuna Scurtu Mare, jud. Teleorman, care conducea un autoturism pe raza oraşului Costeşti, în timp ce efectua transport de persoane, fără a deţine autorizaţie taxi. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 38/2003, şi au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi placuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.
  • În ziua de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au depistat un bărbat de 48 de ani, din Ştefăneşti, care conducea un autoturism pe raza oraşului Mioveni, în timp ce efectua transport de persoane, fără a deţine autorizaţie taxi. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 38/2003, şi au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi placuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.