prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mioara Roman, condusă pe ultimul drum chiar în aceste momente! Minunea de la priveghi!

Mioara Roman, condusă pe ultimul drum chiar în aceste momente! Minunea de la priveghi!

Înmormântarea Mioarei Roman are loc chiar în aceste momente, la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Familia fostei profesoare se desparte de ea! Catinca a ajuns pe ultima sută de metri la slujbă. Fosta soție a lui Petre Roman este condusă pe ultimul drum. Oana și-a dorit ca mama ei să aibă o înmormântare fastuoasă, așa că a pus la punct fiecare detaliu.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

.Astăzi, Mioara Roman este condusă pe ultimul drum, după ce aseară trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6, din Capitală. Cei care au cunoscut-o pe Mioara Roman au venit rând pe rând pentru a-și lua un ultim rămas-bun de la aceasta. La înmormântare au fost așteptate rudele Mioarei Roman, dar și oamenii simpli care au admirat-o, printre care foștii ei elevi.

Colivă cu foiță de aur, adusă de Gabriela Lucuțar

Tot evenimentul a fost bine organizată în cel mai mic detaliu de Gabriela Lucuțar, cunoscută publicului și sub titulatura de „Regină a Întunericului”. Fetele Mioarei au apelat la serviciile cunoscutei afaceriste. Au avut încrederea în ea după ce au văzut cum a organizat și alte înmormântări și parastase ale unor personalități cunoscute, precum regretata cântăreață Ionela Prodan. Pentru că a plănuit totul legat de înmormântare înainte ca mama ei să se stingă din viată, Oana a avut grijă să îi îndeplinească acesteia toate dorintele. Un lucru mai puțin obișnuit a fost acela că nelipsita colivă, care este împărtită celor prezenti la slujba de înmormânatre, a fost acoperită cu foiță de aur de 24 de karate.

Minunea de la priveghiul Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar a povestit minunea care a avut loc în timpul priveghiului Mioarei Roman. În timp ce așeza o colivă cu foiță de aur de 24 de karate a fost sunată de Oana, care plângea, iar foița de aur s-a așezat singură, precum lacrima.

„Este o colivă cu foiţă de aur de 24 de karate. În timp ce o ornam, m-a sunat Oana. Eu aș fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se așeza precum lacrima. Erau lacrimile Oanei…

I-am şi spus acest detaliu. A rămas aşa ornată. Singure s-au aşezat. Poate vi se pare ciudat, dar trăiesc lucrurile acestea. Știu că vin de undeva de sus. Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoţionant. Nimic nu este întâmplător. Sufletul este lângă trup 40 de zile, dar şi lângă locul în care a stat. Eu sunt prietenă bună cu Oana. Am încercat să fiu lângă ea moment de moment. Am organizat totul în liniște. Dumnezeu e cu noi când ne încheiem misiunea.”, a povestit Gabriela Lucuțar.

„Oana a visat-o pe mama ei azi-noapte”

Gabriela Lucuțar a mai dezvăluit și că Oana a visat-o pe mama ei: „Oana a visat-o pe mama ei azi-noapte. Este tot mai tristă pe măsură ce se apropie momentul despărțirii”.

Crucea Mioarei Roman este una simplă, albă, iar pe ea e trecut numele complet al fostei soții a primului premier al României de după Revoluție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs