prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mioveni. Campania de informare și promovare a sănătății orale!

Campania de informare și promovare a sănătății orale “Dinți frumoși, dinți sănătoși”, organizată în Școala Gimnazială “George Topârceanu” s-a încheiat, după ce au fost organizate întâlniri tematice cu toți elevii ciclului primar din unitatea școlară.
Campania a fost organizată de primăria Mioveni prin Serviciul de Asitență Medicală – Cabinet Medicină Dentară și Școala Gimnazială “George Topârceanu” Mioveni.
Elevii au fost informați cu privire la importanța sănătății orale, factorii de risc pentru bolile cavității orale și posibilitățile de prevenire a problemelor de sănătate orală. Prin intermediul acestei campanii se dorește mărirea gradului de conștientizare a importanței unei igiene orale corespunzătoare și fixarea comportamentului de igienă orală motivând copiii să fie un bun exemplu pentru colegiii lor și chiar pentru familie. Campania “Dinți frumoși, dinți sănătoși” își propune, de asemena, transmitrerea de recomandări preșcolarilor și elevilor privind menținerea sănătății orale, evidențierea legăturii dintre sănătatea orală și cea generală și importanța pentru un organism sănătos a prevenției și tratării precoce a afecțiunilor orale.
La finalul activitații, fiecare copil a primit câte o pastă de dinți și o periuță, un orar personalizat și un semn de carte.
Conform programului stabilit, campania va continua în perioada următoare adresându-se tuturor elevilor din Mioveni, din clasele 0 – IV.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs