Mioveni: Cei mai buni a absolvenți ai Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”au fost premiați

54

Luni, 9 iunie 2018, la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni a  avut loc festivitatea de premiere a celor cinci eleve care au obținut cele mai mari medii la examenul de Bacalaureat.

Este vorba de Ilinca Ionela-Nicoleta(media 10), Andreea Deaconescu (media 9.95), Cîrstea Elena-Adriana(media 9.88),  Bălășescu Elena-Mădălina (media 9.85) și Ciontoiu Ana(media 9.71).

Elevele au fost recompensate de către conducerea și Asociația de Părinți a liceului cu premii în bani și diplome de excelență, iar din partea  Consiliului Local și a Primăriei Mioveni cu un sejur la mare(Eforie Sud).

„Îi felicit pe toţi, pe ei şi pe profesorii care i-au pregătit, familiile care au reuşit să le fie alături într-un efort care este de durată şi sperăm noi se va prelungi astfel încât ei să devină reprezentanţi de elită în învăţământul universitar. Sunt o mândrie pentru toată comunitatea locală.”, a declarat Aurel Costache-viceprimarul orașului Mioveni.

În Mioveni, după contestații, gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 83%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.