MIOVENI. ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE LA CAMPANIA DE STERILIZARE GRATUITĂ!!

A treia campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc în data de 14.05.2024, fiind organizată de către Primăria Orașului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Asociației Tierhlife Hoffnung.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Campania de #sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, va avea loc tot în zona de picnic Făgetu, iar înscrierile se vor face pe bază de programare la numărul: 0733438006.
În jur de 100 de animale au beneficiat #gratuit de această intervenție în cadrul primelor două campanii desfășurate anul acesta.
Campania, care se adresează exclusiv câinilor din oraș, vizează reducerea numărului de animale fără stăpân și controlul populației canine.
Atenţie!!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.