MIOVENI:CAMPANIE DE COLECTARE ALIMENTE ȘI MATERIALE DE CONSTRUCȚII PENTRU SINISTRAȚI

4

Ministerul Afacerilor Interne vine în sprijinul persoanelor sinistrate afectate de fenomenele meteo din ultima perioadă, prin înfiinţarea unor centre de colectare alimente și materiale de construcții.

Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş şi Primările Mioveni, Pitești și Câmpulung, au decis înfiinţarea unor astfel de puncte, unde cetăţenii pot dona alimente neperisabile și materiale de construcții pentru populaţia calamitată.

La Mioveni, campania se desfășoară în perioada 05 – 15 iulie, iar punctele de colectare sunt la Primăria orașului Mioveni(pentru alimentele neperisabile) și la Stadionul Orăşenesc Mioveni (pentru materiale de construcții, în intervalul 9.00-16.00).

Fiecare locaţie dispune de spaţii de depozitare a bunurilor colectate şi de personal care să se ocupe cu această activitate, urmând ca, în cel mai scurt timp, toate obiectele strânse să ajungă la cei afectaţi.

Cei care doresc să vină în ajutorul sinistraților sunt aşteptaţi  în zilele următoare  la sediul Primăriei oraşului Mioveni, unde vor fi colectate donaţiile non-stop, inclusiv sâmbăta şi duminica.