Misiune inedită a jandarmilor argeșeni! Ce s-a întâmplat?

Misiune inedită a jandarmilor argeșeni! Ce s-a întâmplat? Sâmbătă, 1 Iunie 2024, jandarmii argeșeni au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, prin activități dedicate celor mici, în Parcul Trivale din municipiul Pitești.

CITEȘTE ȘI: AMENZI DRASTICE PENTRU ȘOFERII CARE FAC ACEST LUCRU! CODUL RUTIER SCHIMBAT DIN TEMELII!

Pe lângă activitățile recreative, desene și tiroliană, în cadrul acestui eveniment, jandarmii argeșeni au colectat și jucării pentru copiii aflați în centrele de plasament. Sute de copii, părinți și bunici au răspuns apelului nostru și au venit la standul Jandarmeriei Argeș pentru a dona jucării.

Campania Jandarmeriei Argeș a avut un ecou răsunător, astfel că am reușit să colectăm un camion plin cu jucării. O parte dintre acestea au fost duse celor mici chiar sâmbătă de ziua lor, primii care s-au bucurat fiind copiii din Casa de Tip Familial “Sf. Andrei” Valea Mare.

Astăzi, 03 iunie, jandarmii argeșeni, încărcați cu restul de jucării, s-au deplasat în Bughea de Sus, unde au reușit să aducă bucurie pe chipurile a zeci de copii din medii defavorizate, pentru care o jucărie de plus înseamnă un nou prieten pe viață.

Mulțumim pe această cale întregii comunități care a contribuit la realizarea acestei misiuni de suflet, înțelegând importanța ajutorării semenilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.