prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Moarte înscenată cu un cadavru real! Tânără de 23 ani – ucisă cu bestialitate!

O tânără de numai 23 ani a fost ucisă cu bestialitate pentru a „înscena” moartea unei femei cu care semăna izbitor. Potrivit The Sun, Shahraban K.B., în vârstă de 24 de ani, e acuzată că a desfigurat-o şi apoi ucis-o pe Khadidja O., de doar 23 de ani. Aceasta, care lucra ca beauty blogger, a fost trădată inclusiv de iubitul său, Sheqir, de 24 de ani. Criminala a fost prinsă purtând cu mândrie poşeta de firmă a victimei, dar şi bluza acesteia.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: DOUĂ CASE DISTRUSE DE FLĂCĂRI! INCENDIU DEVASTATOR! VIDEO!

Femeia şi iubitul victimei au “înscenat” moartea tinerei, însă totul s-a transformat rapid într-o crimă violentă, cu peste 50 de lovituri de cuţit. Totul s-a petrecut în august 2022, însă procesul continuă şi astăzi, într-un tribunal din Germania. Shahraban, de origine din Irak, voia să scape de sub supravegherea familiei sale stricte, pentru a începe o nouă viaţă împreună cu Sheqir. Pentru acest lucru, însă, trebuia să îşi însceneze moartea. Iar cadavrul victimei, care semăna mult cu tânăra, a fost abandonat în maşină.

Când poliţiştii au arestat-o pe Shahraban, aceasta purta hainele victimei, inclusiv poşeta ei de designer. Un test ADN a confirmat identitatea cadavrului, iar cei doi complici s-au trezit acuzaţi de crimă. Procesul are loc în Tribunalul din Ingolstadt District Court, în Bavaria.

Se pare că şi-au minţit victima că a câştigat un concurs de frumuseţe, apoi au stabilit o întâlnire în oraşul natal al femeii, de unde au luat-o într-un Mercedes. “Au dus-o în Ingolstadt, unde au dat-o jos într-o pădure. Au lovit-o la cap şi au înjunghiat-o de 56 de ori”, a declarat Veronika Grieser, procuror.

Au pus trupul victimei în portbagaj, apoi au abandonat maşina la câteva blocuri distanţă de locuinţa lui Shahraban. Părinţii criminalei au găsit cadavrul, convinşi că fiica lor e moartă. Dar la autopsie, adevărul a ieşit curând la iveală, mai ales după analiza tatuajelor victimei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs