prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Moarte învăluită în mister! Adolescentă de 17 ani, găsită moartă în casă!

Moarte învăluită în mister! Adolescentă de 17 ani, găsită moartă în casă!

Moarte învăluită în mister, după ce o familie și-a găsit propriu copil, o adolescent de 17 ani, moartă în cadă. Când au ajuns acasă părinții au descoperit tragedia și au sunat imediat la 112.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! CUM ȘI-AU GĂSIT DOI POLIȚIȘTI COLEGA ÎN CASA UNUI ARESTAT LA DOMICILIU! DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI!

Medicii ajunși la fața locului au găsit-o pe fată în stop cardio-respirator însă, după zeci de minute de resuscitare, au fost nevoiți să constate decesul. Sunt luate în calcul mai multe variante, astfel că anchetatorii vor să stabilească dacă decesul s-a produs prin înec sau din alte cauze şi dacă a fost vorba despre un accident sau despre un gest necugetat. Pe de altă parte, poliţiştii spun că nu există suspiciunea de crimă.

Cercetările continuă în acest caz, fiind întocmit şi un dosar penal pentru ucidere din culpă. Tragedia s-a petrecut recent într-o localitate din Neamţ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs