prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Moarte suspectă! Dispărut de două zile – găsit fără suflare în Râul Doamnei!

Un bărbat dat dispărut de două zile a fost găsit fără suflare în cursul acestei dimineți în albia Râului Doamnei. Din primele informații, se pare că mai mulți trecutori l-au obsrvat cum plutea inert pe suprafața apei și au alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat pompierii, care i-au adus trupul neînsuflețit la mal, iar oamenii legii au demarat cercetările.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată în albia Râului Doamnei este un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, a cărui dispariție fusese anunțată Poliției Orașului Mioveni, în data de 19 decembrie. Din data de 19 decembrie și până astăzi, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și cetățeni voluntari. Căutările au fost efectuate, inclusiv cu câinele de urmă și cu barca pneumatică, în zona Râului Doamnei, acolo unde se cunoștea faptul că urma traseul în drumul către și de la locul de muncă.

Din păcate, astăzi, în jurul prânzului, trupul bărbatului a fost zărit, în albia râului, de către cetățenii aflați în zonă, pentru căutări. Acesta  a fost adus la mal de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul” transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs