Mobilizare de forță a primarilor PSD Argeș! Miting de amploare în Pitești!

DISTRIBUIȚI
protest psd pitesti156

PSD Argeș se pregătește de o contramanifestație de amploare. Social democrații argeșeni organizează un miting de susținere a Guvernului Grindeanu, ca replică la protestele din ultimele trei săptămâni din Pitești, București și alte orașe din țară. Potrivit unor surse din PSD Argeș, începând cu ora 17.00, sunt așteptați aproximativ 5.000 de membrii de partid, aleși locali și susținători ai organizației politice.

Primarii PSD își aduc susținătorii

Edilii social democrați au pus la punct fiecare detaliu al manifestației care va avea loc diseara în centrul orașului. Aceștia au făcut un grup pe Whatsapp și au ajuns la un acord ca fiecare să mobilizeze câte 300 de persoane pe care să le aducă în Piața Vasile Milea. Din câte se pare, dacă nu vor ajunge la numărul așteptat, „se vor face de râs”. Potrivit informațiilor pe care le deținem, mitingul va începe la ora 17.00, în Piaţa Vasile Milea, unde sunt aşteptaţi să se strângă manifestanţi veniţi din toate colţurile judeţului. De aici, participanţii vor pleca pe Strada Victoriei, spre Piaţa Primăriei, de unde se vor întoarce în punctul de pornire. Manifestaţia urmează să se incheie la ora 19.00. Mitingul a primit autorizație de la Primăria Piteşti, care miercuri şi-a dat acordul pe solicitarea înaintată de PSD Piteşti în numele filialei Argeş a partidului.

Ultimul miting organizat de PSD Argeș, un eșec total  

La începutul lunii, în timpul protestelor massive din țară, PSD a încercat o contramanifestație care s-a dovedit un adevărat dezastru. Pe data de 6 februarie, social democrații au încercat să organizeze un protest de susținere al Guvernului în Piața Vasile Milea. Chiar dacă s-a făcut apel pe rețele de socializare, prin discuții, la ora anunțată, în fața Prefecturii bătea vântul. Din câte se pare, mutarea a fost făcută pe ultima sută de metri, pesediștii alegând să meargă la București pentru a se alătura manifestanților de la Palatul Cotroceni. Cert este că, jandarmii împreună cu polițiștii și un echipaj SMURD au așteptat manifestanții să apară ore în șir, dar, până la urmă nu a apărut nimeni.