Mobilizare pe Facebook pentru doi bătrâni care au rămas fără casă

43

Mobilizare pe Facebook pentru doi bătrâni care au rămas fără casă în urma unui incendiu. Nenorocirea în familia Anghel din Voinești-Lerești s-a produs la începutul săptămânii. Autorităţile locale din această localitatea au promis acestei familii sprijin pentru a putea reface casa pentru că mai este puțin și vine iarna.

După nenorocire nepotul celor doi bătrâni au făcut un apel pe Facebook către prietenii săi. „ Azi noapte, casa bunicilor mei a ars în totalitate. Acum, bătrânii mei, în vârstă de 80 de ani, au rămas doar cu hainele de pe ei. În măsura în care puteţi, vă vă asigur că orice sprijin din partea voastră în haine, lucruri utile, sau orice credeţi că îi poate susţine va fi apreciat. Vă mulţumesc din suflet”, a scris Alexandru Stancu pe contul de socializare.

Tinerii s-au mobilizat şi au început să facă donaţii. În plus, cei din zona Muscelului au mers acasă la bătrâni şi au ajutat la eliminarea resturilor rămase în urma incediului pentru a curăţa curtea, în vederea refacerii construcţiei.