Alertă! Monument istoric ținut departe de ochii turiștilor de CJ Argeș!

4

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din județul Argeș este ținut departe de administrația lui Dan Manu. Cu o viziune turistica aproape inexistentă, președintele CJ Argeș a decis să pună lacătul pe Cetatea Poenari, cu toate că contractul de reabilitare a fost reziliat.

O lupta intre urși și nepasare

Cetatea Poenari a fost închisă de mai multe ori în ultimii ani din cauza ursilor. Deși s-au lăudat in spațiul public că au făcut cereri de relaxare sau de împușcare a animalelor, în realitate nu s-au întâmplat nimic.

Acum, după ce licitația de reabilitare a fost câștigată de către o asociere de firme italiene, CJ Argeș a închis din nou Cetatea Poenari. In schimb, nu a durat mult până contractul a fost reziliat din cauză că asociația de firme nu a depus documentele conform legii și în tipul prevăzut legal.

Acest lucru se întâmplă în luna aprilie. Până în acest moment, licitația nu a fost reluată, dar nici Cetatea Poenari nu a fost deschisă. Din ce motive? Este greu de spus din cauză că din partea CJ Argeș nu mai exista comunicare cu presa sau cu oam noi care au votat majoritatea covârșitoare PSD -ALDE.

Cu astfel de promovare, nu ne putem mira că Argeșul nu are turismul pe care îl merită.