Motivul pentru care Deputatul „Mitralieră” a fost dat afară din sediul PSD

10
catalin radulescu 00 inquam photos octav ganea

Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu nu s-a bucurat prea mult de dezbaterile din şedinţa de ieri a social democraţilor. Demnitarul a fost poftit afară după câteva minute chiar de fostul premier Mihai Tudose. Acum, motivele sunt nenumărate, dar să le luăm pe rând.

  1. Rădulescu nu deţine nicio funcţie în PSD

Cătălin Rădulescu este simplu membru de partid la nivel naţional. PSD a concovacat liderii din judeţe şi conducerea centrală pentru a lua o decizie în cazul lui Mihai Tudose. Chiar dacă se vehicula că fostul premier rămâne pe funcţie, acest lucru nu s-a întâmplat. Şi da, Rădulescu nu are niciun merit pentru acest lucru. În trecut, deputatul argeşean s-a bucurat să fie preşedintele organizaţiei PSD Diaspora, dar între timp a fost nevoit să îşi dea demisia. După a venit episodul cu mitraliera, moment în care a fost suspendat din partid şi şi-a luat adio că va mai primi o funcţie vreodată.

  1. „Mitralieră”, câinele de pază al lui Dragnea

Cătălin Rădulescu este cunoscut pentru replicile acide şi pentru atitudinea pe care o are. Astfel, dată fiind şi prietenia cu Liviu Dragnea, s-ar putea spune că liderul social democraţilor l-a chemat pe Rădulescu pentru al asmute asupra lui Tudose. Şi asta, tot după ce mai mulţi lideri păreau să fie în barca fostului premier. Din nefericire pentru Rădulescu, nu a apucat să „latre” prea mult şi a fost poftit afară chiar de Tudose. Dacă ar fi rămas, cine ştie cu ce mai ameninţa de data asta? Fără AKM a rămas… poate mai are la naftalină o altă armă.

P.S. Cătălin Rădulescu nu s-a lăsat cu una, cu două

Dacă a văzut că nu are succes în sala de şedinţă, Rădulescu şi-a vărsat năduful la TV. Chiar dacă a fost dat afară ca ultimul membru PSD, deputatul argeşean s-a dat cocoş la România TV, unde a declarat că „e greu să mă dea pe mine afară unii ca Marcel Ciolacu sau Mihai Tudose”

“E greu să mă dea pe mine afară unii ca Marcel Ciolacu sau Mihai Tudose. A fost incofortabil pentru ei să mă vadă în faţă. Preferam să stau şi eu afară. Nu e sala lor. Ei sunt istorie acum. Mă bucur că s-a ajuns aici. A venit cineva şi mi-a spus că cei doi colegi au spus că să nu fiu prezent acolo. Sper că au învăţat că deciziile se iau doar în partid. Aici nu se intră prin concurs. Dacă vrem să dăm dovadă că suntem buni, să dăm o grilă să obţinem funcţii de miniştri. Dacă nu, să respecte cutumele partidului. Ei nu au respectat asta. A fost vot masiv împotriva lor. Partidul e unit, nu se acceptă astfel de ieşiri”, a tunat cel poreclit ‘Mitralieră’ la România TV.