Mumie fără cap, lângă fosta vilă a lui Ceaușescu!

43

Mumie fără cap, lângă fosta vilă a lui Nicolae Ceaușescu! Descoperirea macabră a fost făcută de un copil într-o capelă de rugăciuni din zona fostei vile din Miceşti a lui Ceauşescu, în această după amiază.

Anchetatorii au început o anchetă în acest caz. Mumia era fără cap, rezemată în picioare de perete. Cadavrul ar fi fost descoperit de un copil care se juca în zonă. Acesta a făcut o fotografie cu mumia şi imaginea a fost văzută de tatăl lui, care a mers la faţa locului pentru a se convinge de existenţa resturilor umane. După ce a văzut scena macabră, omul a chemat poliţia.

Fosta casă a boierilor Micescu, confiscată de comunişti, a devenit apoi vila de protocol a lui Nicolae Ceauşescu. În zona respectivă, undeva între anii 1940-1950, ar fi fost profanat mormântul unei boieroaice din familia Micescu de către muncitorii care lucrau la conac. Cadavrul descoperit de copil ar fi chiar acela.

Poliţiştii continuă cercetările şi în această cauză ar putea fi deschis un dosar pentru profanare de cadavre sau morminte.