A murit directoarea unei școli din Argeș. Înmormântarea va avea loc joi

270

Doliu în învățământul argeșean! Directoarea unei școli din Pitești a încetat din viață, marți dimineața, la vârsta de 43 de ani, pe patul spitalului.

Ieri, pe un pat de spital al secţiei Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean Argeş a închis ochii pentru totdeauna Nicoleta Biţă, cunoscut profesor de limba română şi director al Şcolii Tudor Vladimirescu (n.r.  fosta şcoală 20). Aceasta a murit din cauza unei afecţiuni cumplite care îi măcina trupul de peste doi ani.

În urmă cu aproximativ 5 ani, Nicoleta Biță s-a transferat la Şcoala Tudor Vladimirescu unde a predat limba română şi a fost diriginte. În anul 2017 a candidat la concursul pentru funcţia de director şi a promovat examenul. La scurt timp însă s-a îmbolnăvit. Nu a reuşit să învingă boala, în ultimele luni metastazele curpinzându-i mare parte din trup.

Înmormântarea va avea loc joi, 9 ianuarie, la Cimitirul Găvana-Trivale.

„Pentru toți cei care au cunoscut-o pe prof. Nicoleta Bița, elevi, colegi, prieteni, și vor să-i fie alături în ultimele zile, familia anunță că trupul neînsuflețit va fi depus miercuri, 8 ianuarie 2020, la Capela Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” – Trivale, Complex 2, unde va avea loc și ceremonialul religios al înmormântării. Înmormântarea va avea loc joi, 9 ianuarie 2020, la Cimitirul Găvana – Trivale”, informează reprezentanți ai Școlii Gimnaziale ,,Tudor Vladimirescu”.

Condoleanțe familiei îndoliate.