prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Naționala României – pe steroizi! Ucraina nu a avut nicio șansă!

Naționala României a înregistrat un rezultat istoric în primul meci oficial din Campionatul European, unde s-a impus cu 3-0 în fața Ucrainei! După mulți ani în care „tricolorii” au obținut înfrângeri peste înfrângeri, echipa antrenată și alcătuită de Edi Iordănescu a reușit să înscrie trei goluri împotriva unei echipe cotate cu șanse mult mai mari față de români.

Scorul a fost deschis de Nicolae Stanciu, care prinde un șut de zile mari de la 22-23 de metri. Mingea se duce în vinclul porții lui Lunin. Portarul lui Real Madrid a trimis greșit din propriul careu, mingea a fost interceptată de Man, care i-a așezat-o ideal lui Stanciu, iar execuția liderului naționalei a fost una „stratosferică”, un șut fabulos care a făcut inutil plonjonul lui Lunin.

Al doilea gol a venit după ce Drăguș a dezvoltat un contraatac fulgerător, pasează, iar Răzvan Marin trimite mingea în plasă cu un șut de la peste 20 de metri.

Golul final a venit în momentul în care Dennis Man l-a angajat pe Drăgușin, iar vârful care evoluează în Turcia a apărut la finalizare și a deviat în plasă.

Vă reamintim că următorul meci al Naționalei va fi împotriva Belgiei sâmbătă, 22 iunie, de la orele 22:00.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs