prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Ne place să fim echipa căreia îi place să revină de la 0-1!” Schumacher – declarații despre gafele jucătorilor FC Argeș!

Jucătorii FC Argeș trebuie să se concentreze fiecare secundă din meci pentru a nu mai comite greșelile din etapele precedente, a spus Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al grupării din Trivale. Acesta a spus că echipa a primit foarte multe goluri în acest campionat, o parte dintre ele chiar în primele minute, iar acest lucru pune în dificultate banca tehnică.

„Meciul din tur a fost cum s-au întâmplat foarte multe meciuri la noi: am început de la 0-1 că ne place să fim echipa căreia îi place să revină de la scorul acesta, dar cred că echipa Craiova are în componență jucători foarte buni în momentul acesta și cred că sunt și alții (n.r. – după plecarea lui Andrea Compagno) care pot să facă diferența, care au experiență și pot să aducă un plus echipei.

Citește și: „E CEA MAI MARE DOVADĂ DE EGOISM!” GARITA – CRITICAT DUR DUPĂ GAFA DIN FC ARGEȘ – FCU CRAIOVA!

Jucătorii trebuie să fie concentrați din secunda 0 până în minutul 96 când se termină meciul. Am luat foarte multe goluri în campionatul ăsta pe niște greșeli și este greu ca tu să pregătești un meci și în minutul 2 să se schimbe soarta meciului și tu să te gândești că trebuie să faci anumite lucruri. Este foarte greu din cauză că îți pregătești o strategie timp de o săptămână și când începe meciul, în minutul 2, se schimbă situația” a declarat Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.