prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Neglijați și obligați să meargă cu animalele pe câmp! Povestea emoționantă a fraților din Ștefănești care au fugit de acasă!

Cei doi copii din Ștefănești care au dispărut seara trecută vor rămâne în grija asistenților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Micuții, în vârstă de 12 și 14 ani au fost găsiți la aproximativ zece kilometri de locul de unde au plecat după aproximativ două ore de căutări ale polițiștilor, pompierilor și voluntarilor, atât pe cale terestră, cât și aeriană.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! TÂNĂR ȘOFER – UCIS PE LOC DE TIR! A FOST STRIVIT!

Cei doi le-au spus salvatorilor că nu au mai suportat condițiile mizere în care trăiau, împreună cu tatăl și concubina acestuia, la o fermă din satul Golești. Astfel, sătui de condițile grele de trai, mai ales că sunt puși zilnic să meargă cu animalele pe câmp, micuții au decis să fugă. Când tatăl lor a văzut că cei doi copii nu se întorc a alertat autoritățile.

După ce au fost găsiți în urma mobilizării impresionante de forțe, micuții au fost duși la Spitalul de Pediatrie Pitești, unde au fost evaluați de către medici. Din fericire, copii au suferit doar o ușoară deshidratare. De asemenea, personalul medical i-a hrănit pe cei doi după ce au spus că le este foame. De asemenea, comunicarea cu micuții a fost foarte greoaie din cauză că vocabulor lor este unul foarte limitat din cauza lipsei educației.

Ulterior, asistenții DGASPC Argeș i-au preluat de urgență și urmează să se deschidă o anchetă, iar în cazul în care vor fi găsite cele mai mici probe de neglijență, părintele celor doi ar putea fi decăzut din drepturile părintești.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs