Nemții înfiază sute de câini de la adăpostul din Câmpulung!

44

Nemții înfiază sute de câini de la adăpostul din Câmpulung! Asociaţia pentru protecţia animalelor „Anima” în colaborare cu asociaţiile de protecţie din Europa reuşesc să găsească oameni iubitori de animale care să adopte câini.

De la adăpostul din Câmpulung au plecat spre Germania anul trecut, în jur de 300 de patrupede, iar anul acesta peste 70.

Mai multe asociaţii de protecţie a animalelor vin în sprijinul câinilor de la adăpostul pentru animale din Câmpulung.

Astfel asociaţia „Anima” reuşeşte să asigure hrana a peste 700 de patrupede care se află în adăpost şi să plătească personalul care lucrează aici. În fiecare an, din Câmpulung merg spre adopţie, în special în Germania sute de animale care sunt adoptate.

Astăzi trei căţeluşi, Fox, Tango şi Clara au pornit spre Germania acolo unde au fost adoptaţi de mai multe familii.

“Avem un transport de câini către familii iubitoare de animale din Germania. Sunt destule familii interesate să salveze câinii. Au venit voluntari care au ajutat în adăpost. După ce i-au văzut, nemţii au dorit să îi ia la ei. Au plecat anul trecut circa 300 de suflete, la o viaţă mai bună, iar anul acesta, până acum, 78 de căini. Astăzi au plecat trei căţei spre Germania, este vorba de Fox, Tango şi Clara,” a precizat un reprezentant Asociaţia „Anima” Câmpulung.

Tot din adăpostul de la Câmpulung, spre Germania, a plecat Floeckchen, o căţeluşă care avea probleme la picioarele din faţă. Aceasta a fost văzută de nemţi şi imediat cum au putut, au luat-o acolo.

Acum Floeckchen, doarme în casă, este fericită şi mai mult decât atât, aduce fericire în sufletele adoptatorilor: “Este jucăușă și bună cu alte animale. A fost prima pe lista de așteptare pentru locul unde este acum. Au aproape numai animale bătrâne și cu handicap și unul dintre câinii bătrâni era foarte, foarte bolnav. A avut noroc”, spun reprezentaţii Anima.

Toate animalele transportate în Germania pentru a fi adoptate sunt vaccinate, deparazitate şi au toate documentele necesare pentru a fi adoptate.