prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Nepotisme la FC Argeș? Croitoru și-a adus fiul la echipa din Trivale!

David Croitoru, fiul tehnicianului FC Argeș, a semnat cu FC Argeș un cantract valabil până la sfârșitul sezonului competițional. După ce a îmbrăcat tricourile FC Botoșani și FC U Craiova, echipe unde Marius Croitoru a fost antrenor, Croitoru Jr. va evolua sub culorile alb-violete.

De asemenea, potrivit reprezentanților clubului din Trivale, David Croitoru a bifat 20 de meciuri în culorile moldovenilor și a fost folosit o singură dată de craioveni. Valoarea sa pe Transfermarkt este de 100.000 euro.

CITEȘTE ȘI: VAL DE OPTIMISM LA FC ARGEȘ! SCHUMACHER A DEZVĂLUIT STRATEGIA PENTRU ULTIMELE NOUĂ MECIURI!

„Clubul nostru a perfectat cel de-al optulea transfer din această iarnă. FC Argeș a ajuns la un acord până la sfârșitul acestui sezon competițional cu jucătorul David Croitoru. Fotbalistul în vârstă de 19 ani evoluează ca mijlocaș central, însă poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv. FC Botoșani și FC U Craiova sunt echipele la care David a mai evoluat până acum în carieră. În perioada 2019-2022, Croitoru a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 20 de partide, iar în prima parte a acestei ediţii de campionat a bifat un singur meci pentru olteni” potrivit reprezentanților FC Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs