prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Nereguli grave la Dedulești! A curs cu amenzi!

Zeci de nereguli au fost descoperite de pompierii argeșeni în urma mai multor controale la agenții economici de la Dedulești. Potrivit ISU Argeș, inspectorii au găsit probleme în ceea ce privește exploatarea instalațiilor electrice, depozitarea materialelor combustibile. Astfel, în urma acțiunii au fost aplicate 12 amenzi în valoare de 7.500 lei.

CITEȘTE ȘI: CINCI MEDII DE 10 LA BAC ÎN ARGEȘ! LISTA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT CU CELE MAI BUNE REZULTATE!

„În data de 2 iulie, inspectorii de prevenire au desfășurat o serie de instruiri și verificări pe raza localității Dedulești, pentru respectarea normelor de securitate la incendiu de către operatorii economici cu domeniul de activitate alimentație publică. Activitățile de acest fel se amplifică în perioadele cu risc ridicat de producere ale unor situații de urgență, pentru a menține un nivel crescut al siguranței la incendiu.

Astfel, pe timpul a nouă controale, inspectorii au constatat deficiențe în ceea ce privește exploatarea instalațiilor electrice, depozitarea materialelor combustibile, executarea de controale interne de prevenire în scopul identificării/ înlăturării stărilor potențiale de pericol de incendiu, aplicând totodată 12 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 7500 lei” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs