Nimeni nu s-ar fi așteptat! Unde lucrează Angi Șerban, celebra protestatară #rezist

7

În prezent,nu doar politicienii sau procurorii sunt vedete TV, ci și protestatarii. Pe lângă bărbații care se luptă pentru drepturilor românilor, apare și o prezență feminină, care nu lipsește de la proteste.

Numele nelipsitei protestatare este Angi Șerban, are putin peste 30 de ani, iar locul unde lucrează a devenit de interes. Realizatorul B1 Tv, Radu Buzăianu, a și postat, la un moment dat, pe pagina sa de facebook,un mesaj retoric despre meseria fetei.

 ”Pe fata aceasta o cheamă Angi Șerban. Are lejer spre 30 de ani. De câteva ori, în niște incidente, am luat-o în serios la televizor, prin telefon, fiind protagonistă. După vreo 2, 3 dăți chiar am întrebat-o dacă nu are și un serviciu, părând protestatară de meserie. Iertați-mă dacă eu nu cred că există așa ceva, o tânără, fără job, deci suficient de dezinteresată de viață ei profesională, dar absolut prinsă de treburile și mersul țării. Oamenii aceștia s-au pus în față mișcării Rezist. De aici cred că s-a demobilizat acea adunare mișto, de oameni cu treabă, cu job, nemulțumiți de ce fac ăștia din impozitele lor” , a scris Radu Buzăianu pe pagina sa de Facebook.

Angi nu a ezitat să-i raspundă : ”Fata asta e director de vânzări la o companie mică. Și ca formare profesionala este jurist. Ia spune, cum te simți când vorbești în necunostinta de cauza folosind retorica infractorilor de la putere? Tu ce faci pentru tara ta? Pe langa, fac voluntariat și am și plante de apartament și iubit. Aia e! Unii nu merg sa se pastileze la festivaluri, vor sa schimbe lumea în care trăiesc. Mă autofinanțez, la fel și acțiunile mele sunt finanțate tot de mine, dar când tu nu ai ridica un mușchi pentru altul e normal sa crezi ca unul cu principii e plătit, pus sau fara rost. Sper ca avem șanse sa ne facem bine! Sper!”.

Radu Buzăianu a continuat : ”Am înțeles. Privesc cu invidie la timpul pe care-l ai liber sesizând că ești în centrul tuturor incidentelor produse de protestatari, incidente care în mare, pe mulți dintre prietenii mei i-au făcut să nu mai vina. Angi Șerban, dar de ce nu poți să mă elucidezi și cu numele companie pentru care lucrezi și care plătește impozite pentru tine. Uite, eu pentru țara mea nu vreau să fie stricat un protest făcut de oameni civilizați, angajați în companii multinaționale, de niște apariții nejustificabile ale unor producători de incidente menite să-i ajute pe cei împotrivă cărora se protestează să pară victime. Cam asta, în rest emoționant discurs cu tine care te lupți pentru tara”.