Ninsoarea face ravagii în Argeș! Tir-uri blocate și zeci de copaci căzuți!

4

Trafic de coșmar în această dimineață din cauză ninsorii. Cu toate eforturile autorităților, drumurile sunt acoperite cu un strat consistent de zăpadă, iar mai mulți copaci au fost puși la pământ din cauza zăpezii.

Mai exact, toate drumurile judeţene erau acoperite cu un strat de zăpadă de 1-2 centimetri, în unele zone chiar mai mult.  Pe DJ 659 în comuna Rociu, şoseaua era înzăpezită, traficul fiind îngreunat. Un autoturism a derapat şi a ajuns în şanţ.  Pe DN 7C, la km 92-99 pe Transfăgărăşan (de la coada Lacului Vidraru la Piscu Negru) aproximativ 50 de copaci erau căzuti pe carosabil. O problemă era pe DN 65, şoseaua Piteşti-Slatina, unde circulaţia a fost blocată multă vreme. Mai multe TIR-uri nu au putut urca sau coborî panta la Mârghia din cauză că şoseaua era acoperită cu zapadă. S-a acţionat cu utilajele dar s-au format coloane lungi. În cele din urmă a fost permisă circulaţia autovehiculelor. TIR-urile au fost nevoite să stea parcate pe marginea drumului.

Pe DN 7, şoseaua Piteşti- Râmnicu Vâlcea, la Cotmeana un copac căzut pe carosabil a blocat o bandă de mers. Se intervenine cu utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale Argeş şi de la Primăria Cotmeana. Până la degajarea copacului se circulă alternativ, poliția dirijând circulația.

Pe A1 se circula tot în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu un stat subţire de zăpadă. Şoferii aflaţi în trafic pe DN 73, Piteşti -Câmpulung, se plângeau că şoseaua este acoperită cu zăpada şi nu s-a acţionat cu ulilaje. Deşi se circula greu, nu au fost blocaje până la această oră.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti